Стягали Иван Ласкин за „Господари на ефира” (Вижте какво разкри Маги Халваджиян)

Стягали Иван Ласкин за „Господари на ефира” (Вижте какво разкри Маги Халваджиян)
5 (100%) 1 vote

Иван Ласкин с оферта от Господарите, стягали го за водещ в предаването

Иван Ласкин, който си отиде преди месец от този свят получил предложение да се включи в екипа на предаването „Господари на ефира”. Това се случило няколко месеца преди кончината на големия български актьор.

Това разкрива самият Маги Халваджиян. С когото Ласкин е бил добър приятел. Той споделя, че когато го застиганала новината за смъртта на Иван душата му се свила. Продуцентът веднага се обадил на Алекс да изрази съболезнованията си и да й предложи помощ ако се нуждае. Макар да знаел, че мъката й е голяма и е трудно да се помогне на някой, който е загубил толкова близък човек.

Снимка: Блиц

Арменецът си спомня, че последната му среща с Иван Ласкин била по време на парти. В което участвала голяма компания и екранния Васко да Гама от село Рупча пристигнал с половинката си Алекс.

От дума на дума и в разговор с Джуди Халваджиян продуцентите взели решение да включат Иван в Господарите. Но за съжаление тази идея останала неосъществена защото актьорът се разболял и влязъл в болница.

Маги Халваджиян признава, че алкохолът на никого не прощава. Ако се пуснеш по течението се озоваваш във водовъртеж. И няма отърваване от тази зависимост. Арменецът казва, че не съди Иван, но такава съдба като неговата имат много артистични личности, които заради голямата си емоционалност намират утеха в пиенето.

Магърдич с мъка признава, че Ласкин се опитвал да се пребори с порока си. Но понякога се случва така, че някакви на вид прости неща са много по-силни от човека, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар