Тото от „Скандау“ възмути всички с изказването си на хип-хоп наградите (Вижте)

Тото от "Скандау" разбуни духовете от сцената сн. Фейсбук
0

Група „Скандау“ скандализира на хип-хоп наградите

Група „Скандау“ успя да се забърка в нов скандал на хип-хоп наградите. Тази година те протекоха в почти американски и псевдогангстерски стил. Родните рапъри и арендби изпълнители се събраха за 7-ми пореден път, за да си раздадат призове в цели 15 категории за творчеството си през изминалата година.

Група „Скандау“, които за втори път печелят наградата за група на годината, оправдаха названието си. Излизайки на сцената, те призоваха колегите си да спрат наркотиците. „Колеги, време е да спрете наркотиците“, заявиха те.

Изказването им, което се прие за супер надменно и дори обидно, бързо промени настроението в залата, без никой да се замисли над правотата на думите на двамата младежи, пише „България днес“. Лъчо и Тото, който спечели „ВИП Брадър“ през 2017-та, бяха обвинени, че са си повярвали твърде много и нямат никакво право да четат морал на ветераните в бранша.

Тото грабна и наградата за най-добра песен на годината за парчето си „Чужди усмивки“. То е посветено на бившето му гадже, на което той призна, че е изневерявал. На церемонията той доведе новата си приятелка – танцьорката Кристин Петринска.

Клюките твърдят, че повод за повдигането на темата за наркотиците е Криско, който отново не бе сред присъстващите, и неговата нова песен „Какво бе“, в която се пее за пушене на марихуана.

Криско и Тита пак отсвириха церемонията. Организаторката Мария Бонева се оправда, че габровският рапър сам не пожелал да бъде сред номинираните.

100 Кила заслужено спечели голямата награда за рапър на годината в празничната вечер. Наградата за моден идол грабна Гери-Никол. Наградата за най-добър клип отиде при Ендо и видеото към песента му „Ще дойдеш ли с мен“.

Тото от "Скандау" разбуни духовете от сцената сн. Фейсбук
Тото от „Скандау“ разбуни духовете от сцената сн. Фейсбук

Сред гостите бяха Христо Сираков, в компанията на гореща блондинка, бившият футболист Славчо Тошев и Боби Сапунджиев, който се появи като Урсула.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.