Софи Маринова с първи думи след сватбата (Певицата с два аборта от Гринго)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго с бурна първа брачна нощ

Софи Маринова даде първото си интервю след като сключи граждански брак с Гринго. Само преди няколко дни, на 5-ти февруари, Софка се врече във вечна вярност на своя любим и взе неговата фамилия. Тя вече е г-жа Давидова. За нас обаче певицата ще си остане Софи Маринова.

„По принцип Софи Маринова си остава Софи Маринова, защото аз съм София Маринова Каменова и Каменова изчезва и става Давидова“, споделя Софка пред Ева Кикерезова. Щастливата булка сподели още, че всичко с подписването е минало по план и че е избрала Дони Чачова да организира сватбата, защото тя познава много добре характера й. „Софче, аз ти знам характера, знам какво обичаш“, казва Дони на Софка. Софи решава да й се довери и не съжалява за това.

„Бракът ми беше много хубав, защото бяха само любимите ми хора – шаферките, гримьорът Бони. Бяха кумовете Преслава и Павел, моят син Лоренцо. И това си бяхме. И всичко протече много мило, много хубаво. Имаме си снимчици, ходихме после на вечеря“, споделя г-жа Давидова.

Сега обаче предстои истинското тържество. На него Софи и Гринго са поканили 350-400 гости. „Сега за нея не мога да разкажа, защото трябва да мине“, шегува се щастливата булка. Софи разкрива още и как е минала първата брачна нощ. Г-жа Давидова признава, че с Гринго са имали доста бурна брачна нощ. „Пък то било хубаво да се ожениш… Ти да видиш каква бурна вечер имахме с Гринго. И двамата сме едни такива щастливи и само се бъзикахме помежду си“, споделя Софи пред гримьора си Бони.

Според г-жа Давидова след като сключат брак партньорите се успокояват, имат си по-голямо доверие един друг. „Той си е мой. Няма къде да мръдне, защото аз съм си ревнива. И Гринго е ревнив“, разкрива Софка, но бракът им дава по-голямо спокойствие.

Скандали

Софи не крие, че вдигала много скандали на Гринго от ревност, в които са се обръщали маси и са се чупили чаши, но това е далеч зад гърба им. Двамата са заедно вече 4 години и за тези години са се опознали достатъчно.

Певицата признава, че не веднъж е бягала от вкъщи, когато Гринго се ядоса, защото я е хващал страх. А след два-три часа, нещата се успокояват и те отново заживяват щастливо. Софи признава, че Гринго й е посягал, но не са стигали до крайности.

Певицата споделя също и как Лоренцо приема брака й с Гринго. Преди сватбата в телефона му Софка е била записана под името „тя ме е родила“, но вече е „г-жа Давидова“. „Лоренцо е много щастлив, че мама е щастлива и й се сбъдват мечтите“, разкрива Софи.

Софи Маринова и Гринго с бурна първа брачна нощ сн. Фейсбук

Софи Маринова и Гринго с бурна първа брачна нощ сн. Фейсбук

Накрая Софка признава, че е била бременна два пъти от Гринго, единият от тях с близнаци, но е загубила бебетата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар