Знак от небето? Кръст изплува край бреговете на Флорида

Гласувайте за статията

Кръст изплува от морето, вярващи решиха, че е знак от небето за Флорида

Хиляди миряни се събират ежегодно на плаж край Флорида, за да видят кръст, който е изплувал от водите на океана. Голям брой вярващи и любопитни туристи се събраха на пясъчен бряг в Южна Флорида, след като на брега му се появи голям дървен кръст.

Според информация на американските медии, някои от събраните граждани вярват, че кръстът е някакъв свещен знак. Франк Телерико, собственик на курорт край плажа, казва, че е бил шокиран от този феномен. Но и той приема кръста като знак за защита.

Той смята, че кръстът е „божествена намеса“, защото преди да се появи на плажа, неговата сестра е била предния ден на брега, молейки се, защото „имала лош сън“.

От друга страна, все още няма официално съобщение за това откъде е дошъл този кръст и как е влязъл в океана. Хората приемат, че той вероятно идва от Пуерто Рико, а мнозина смятат, че се е появил на плажа от тропиците. Не е изключено кръстът да е паднал от камбанарията на някой от остров след възможен ураган и водите да са го довлекли до Флорида.

Странна находка във водите на Флорида сн. Фейсбук

Странна находка във водите на Флорида сн. Фейсбук

Кръстът не е първата странна находка, която изплува от вълните на плаж. Преди години в медиите се появи информация, че край бреговете на Турция е изплувало тяло на русалка. Фигурата беше толкова реалистична и толкова много приличаше на риба и не особено на жена, че всички действително повярваха, че се касае за някакво свръхестествено създание. В крайна сметка бързо се разбра, че няма нищо мистериозно в съществото. Оказа се, че тялото на русалката е фигура създадена от екипа на „Карибски пирати“ за един от епизодите, които се снимали край бреговете на Черно море. От екипа решили да си направят шега с местните и след снимките оставили куклата край брега. Резултатът беше сензация, която изуми мнозина. Впоследствие обаче се е оказа, че е просто шега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар