Алекс Петканова се оказа златна кокошка (Вижте как трупа тлъсти пачки)

Гласувайте за статията

Алекс Петканова е истинска машина за пари, младата майка трупа пачки от реклама

Алекс Петканова взима по хилядарка за всяка рекламна снимка. Макар цената да е голяма има много желаещи и графикът на току що родилата моделка е запълнен за няколко месеца напред.

Снимка: Инстаграм

Няма ден, в който красавицата да не рекламира поне по два продукта. И ако направим една проста сметка става ясно, че всеки ден печели по два бона. Така за месец Алекс пробира по 60 хилядарка. Сумата е впечатляваща и е толкова голяма, че Лудия репортер не може да я препечели за цяла година.

Дани Петканов, който напусна Нова телевизия преди около месец изобщо не се притеснява, че стои без работа. Близък до семейството признава, че в медията бачкал като луд за 2 хиляди лева на месец. А жена му ги изкарва само за ден.

Широко му е около врата на Дани с такава жена, коментират негови приятели, които и благородно му завиждат. Те смятат, че е уцелил джакпота като се ожени за Алекс.

Едва ли бившият репортер на Милен Цветков ще си търси друга работа. Според запознати той ще поеме новото им бизнес начинание. Което стартираха скоро с Наум Шопов и половинката му Теа. Печалбите им от рекламната им агенция ще са големи защото съпругата му ще му удря по едно рамо и ще го урежда за реклами.

Алекс Петканова, която роди преди малко повече от десетина дена вече залива мрежата с рекламни фотоси, предават от новинарската електронна агенция blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар