Джеф Безос със скандални разкрития: Изнудваха ме с интимни снимки

Гласувайте за статията

Джеф Безос станал жертва на изнудване, заплашили го да спре да рови

Джеф Безос, който се превърна в сензация след като връзката му с Лорън Санчес стана публично достояние, обяви, че е жертва на изнудване. Редакторите на един от най-големите американски таблоиди му отправили закани. И го заплашили, че ще публикуват още по-скандални интимни снимки и разговори от личен характер. И то, ако не спре да рови около мотивите им да направят разкритията срещу него публично достояние.

„Първоначално дойдоха при мен с искане да спра да ровя около това, кой им е дал информацията. След това ме заплашиха, че ще стане още по-неприятно за мен. Реших да публикувам писмото и снимките, въпреки огромния личен срам и неудобството, които изпитвам, но да не се поддам на техните манипулации и заплахи“, пише Безос.

По думите му, разкритията на интимния му живот не са обект на случайно разследване от страна на таблоидите, а съвсем целенасочени. И най-вече политически мотивирани.

След разкритията на Безос и синът на Миа Фароу — Ронан сподели, че е бил изнудван със заплахи. „Аз и още един журналист също получихме заплахи. Бяхме посъветвани да спрем да ровим. В противен случай ще пострадаме“, каза още Фароу.

Той и колегата му получили заплахите в резултат на разследване за това има ли търговско споразумение между изданието и американския президент Доналд Тръмп. Безос и Фароу са убедени, че Тръмп използва някои медии в САЩ, за да си разчиства пътя.  И да се освобождава от неудобни политически или търговски конкуренти.

Изнудват Джеф Безос сн.Уикипедия

Изнудват Джеф Безос сн.Уикипедия

Засега тези твърдения не са подкрепени с конкретни факти, но Фароу е категоричен, че той също няма да мълчи, нито да се поддава на натиска. „Те дойдоха и ни казаха „Спрете да ровите или ще ви закопаем“. И го направиха“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар