Приятели на Меган Маркъл: Баща й лъже, че не си говорят (Още скандални разкрития)

Приятели на Меган Маркъл: Баща й лъже, че не си говорят (Още скандални разкрития)
1 (20%) 1 vote

Приятели на Меган Маркъл твърдят, че актрисата има как да общува с баща си, а той заблуждава всички за отношенията им

Приятели на Меган Маркъл отричат двамата с баща й да имат проблеми. Семейството на актрисата е доста разединено, след като тя се омъжи за британския принц Хари. Почти всичките й роднини решиха да правят пари от нейната популярност, начело с баща й. Томас Маркъл буквално подлуди медиите, когато заяви, че той и Меган са в лоши отношения. Актрисата споделила, че баща й никога не е губил връзка с нея и винаги е знаел как да се свържат. Но самият факт, че подлудява пресата с интервюта, искания за срещи и представяйки се като отхвърлен от семейството й, сериозно започнали да й лазят по нервите.

„Истината е, че редовно поддържаха връзка, дори и след като Меган се ожени за Хари. По-рано, преди да се премести в Мексико се виждаха редовно, а след това само по празниците. Той прекрасно знае как да се свърже с нея в случай на необходимост. Но предпочита да използва пресата за целта“, ядосват се приятели на дукеса Съсекс.

В действителност Томас Маркъл наистина има топла връзка с Меган и то чрез майка й Дория. Двамата не са прекъснали контакт дори и след скандалите, които бившият режисьор по осветлението забърка. „С едно обаждане и може да й предаде всяко съобщение, а тя ще се свърже с него. Винаги е знаел как. Дори може да говори директно с Меган, още от момента, когато майка й се премести в Англия“, споделят още близки до семейството.

Бебето на Меган и Хари здраво рита сн. You Tube

Меган Маркъл общува с баща си, твърдят нейни приятели сн. You Tube

Томас Маркъл обаче неотдавна е поискал да има обща фотосесия с дъщеря си. И дори направил предложение на няколко таблоида. „Тя му прости за случката около сватбата й, но няма да му прости толкова лесно заигравките с пресата. А още по-малко, че не спря останалите й роднини да я използват за пари“, споделят още приятелите на Меган.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар