Ким Кардашиян сензационно: Чакаме бебе номер четири!

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян обяви, че чака бебе номер четири

Ким Кардашиян обяви, че очаква четвърто бебе. Риалити звездата даде да се разбере, че скоро й предстои да стане отново майка. В поредния епизод на шоуто на Кардашиян, звездата сподели интересни подробности от личния и семейния си живот.

Двамата с Кание скоро ще стават родители при това пак от сурогатна майка.

„Искаме да ви кажем една страхотна новина — ще ставаме родители“, каза Ким в анонса на новото предаване. Риалити звездата сподели още, че е много щастлива покрай предстоящото раждане и няма търпение да стане майка.

И този път Ким и Кание са се доверили на сурогатна майка. Двойката реши да си подари бебе, а първия път толкова добре им се получило, че решили отново да опитат. „Щастливи сме. Радваме се, че ще имаме четвърто бебе“, споделя още риалити героинята.

Приятели на двойката споделят, че те са толкова щастливи от първия успех със сурогатното бебе, че решили да си направят и ново. Чикаго Уест, който е резултат именно от този опит, се роди преди около година.

„Ким и Кание винаги са искали голямо семейство. Сега могат да сбъднат мечтата си“, споделят приятели и близки на двойката. Двамата не смятат да спират до тук, особено след като си дали сметка, че няма да имат проблеми с децата.

Ким Кардашиян и Кание Уест чакат четвърто бебе сн. Инстаграм

Ким Кардашиян и Кание Уест чакат четвърто бебе сн. Инстаграм

Ким роди две биологични деца от Кание — Норт и Сейнт Уест. Риалити звездата обаче получи отлепване на матката по време на втората си бременност, което едва не се оказа фатално за нея и бебето. Лекарите категорично й забраниха да ражда повече деца и Ким се отказа от идеята да ражда отново. Вместо това с Кание намериха сурогатна майка, която да износва наследниците им. И на всеки две години се хвалят с поредното дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар