Разкритие: Меган Маркъл плакала, когато научила за книгата на сестра си

Гласувайте за статията

Меган Маркъл плакала като дете, когато научила за предателството на сестра си

Актрисата Меган Маркъл била съкрушена, когато научила за предателството на сестра си. Съпругата на принц Хари избухнала в сълзи и заявила, че е позорно използвана от най-близките си роднини.

„Тя наистина се разстрои. Беше съсипана, когато научи, че Саманта е написала книга за нея. Тя се почувства ужасно предадена. Плака с часове“, признават притеснени приближени до херцогинята.

Меган не поддържа връзка със семейството и близките си. За последен път е общувала със сестра си Саманта през 2008 година, а с брат си Томас през 2011. Най-лошото обаче, че и двамата правят дивиденти от ситуацията, в която тя се намира.

„За нея това наистина беше ужасен удар. От една страна сестра й, която се постара да я изложи пред всички, а от друга — брат й, който се забъркваше във всякакви скандали. Меган е убедена, че те я използват и се опитват да се домогнат до нея“, разкрива още приятелят на актрисата.

Меган се отказала да чете каквито и да е интервюта със семейството й след тази новина. Саманта Маркъл охотно споделя обаче, че тя подготвя втора книга за нея. „Хората ще я видят такава, каквато е. Никой не я познава по-добре от мен. Ще има и продължение на „Дневниците“. Ще се казва „В сянката на херцогинята“, споделя охотно сестрата на актрисата.

Меган Маркъл

Меган Маркъл трудно понесе удара на сестра си сн. You Tube

Самата Меган е открила спокойствие в бременността и очакването на бъдещото бебе. „За нея беше най-важно да се справя с кралските си задължения. В началото приемаше нещата на шега. Мислеше, че е като роля. Оказа се обаче, че нищо не е толкова лесно или просто. Оказа се много по-сложно“, споделят приятели на актрисата. В крайна сметка тя се успокоила, че е успяла да се справи със ситуацията. И най-накрая е свикнала с функциите си на кралска особа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар