Наталия Симеонова сложи край на изявите си в телевизията (Защо не иска да се върне?)

Гласувайте за статията

Наталия Симеонова се чувства омерзена

Наталия Симеонова отдавна слезе от малкия екран. Бившата тв водеща обаче няма никакво намерение да се връща към телевизията. Водещата, която стана нарицателно за добрата фея закрилница на любовта, не иска никога повече да се връща към професията си, защото се чувства омерзена от всичко, което вижда по телевизията.

В продължение на 10 години атрактивната блондинка беше водеща на „Море от любов“ по Би Ти Ви. След това Наталия дълго време води „Предай нататък“. В по-минали години тя е била и репортер и водещ на новини по Нова телевизия, както и редактор на политическо предаване, пише show.blitz.bg. Днес обаче тя е много далеч от телевизията и както изглежда – няма никакво намерение да се връща в ефир.

Наскоро пред много близки свои приятели Наталия е споделила, че се чувства буквално омерзена от случващото се в родните телевизии. Бившата тв водеща нямала никакво желание да се връща към старото си поприще. Въпреки че мнозина очакваха това да се случи в някакъв момент.

Наталия обърна окончателно гръб на кариерата си, погнусена от практиките, които властват в гилдията. Симеонова не се притеснява да каже мнението си гласно, независимо че за много от колегите й вероятно тези думи ще са повече от неприемливи.

‘Телевизията, такава, каквато е в момента, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще дойде момент, в който ще се срамувам от гилдията, към която принадлежа, защото винаги много съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си“, изразява своето възмущение Наталия, която за последно беше на екран през 2016-та година. Оттогава Симеонова няма работа.

Наталия Симеонова не иска да се връща в телевизията сн. Фейсбук

Наталия Симеонова не иска да се връща в телевизията сн. Фейсбук

Но това няма да я накара да се върне отново на малкия екран. Според Симеонова телевизията вече е омерзена и не е такава, каквато е била когато тя е работила там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар