Мария Илиева за „Като две капки вода“: Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!

Мария Илиева за „Като две капки вода“: Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!
2 (40%) 1 vote

Мария Илиева потвърди влизането си в „Капките“

Мария Илиева потвърди, че влиза в музикалното шоу за имитации „Като две капки вода“. Предаването стартира на 25-ти февруари в ефира на Нова тв от 20:00 часа. Изпълнителката на емблематичните за българската музика парчета „Лунен сън“, „Нищо“, „Видимо доволни“ и други хитови заглавия ще се впусне в нови предизвикателства със старта на седмото издание на „Като две капки вода“.

По време на шоуто Мария Илиева ще влезе в поредица световноизвестни образи, които ще провокират и забавляват с уникално присъствие и характер, пише nova.bg. „Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир. „Като две капки вода“ е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!“, споделя българската поп икона.

В минал сезон на шоуто Мария обра овациите на публиката като специален гост в образа на своя колега Миро.

„Мария е изключително дисциплинирана и мотивирана. Очакваме изключително оригинални образи от нея и невероятна битка между артисти по време на лайфовете“, споделя екипът на продукцията, който издава, че новите 8 участника са бойци, готови да дадат най-доброто от себе си за публиката и журито на шоуто.

Други предполагаеми участници в „Като две капки вода“ са Джулиана Гани, Петя Буюклиева, Илиян, Ани Михайлова. Мария Илиева обаче е първият сигурен участник в „Капките“.

Другите сигурни участници в шоуто за имитации за двама от членовете на журито. Това са Фънки и Хилда Казасян.

Мария Илиева влиза в "Като две капки вода" сн. Инстаграм

Мария Илиева влиза в „Като две капки вода“ сн. Инстаграм

„Както винаги през новия сезон ще останем верни на идеята да бъде забавно, смешно и без да се взимаме насериозно. Няма да бъде поучително, няма да гледаме с лошо око проблемите на България и т.н. Предполагам, че ще бъде както винаги много забавен купон“, коментира Фънки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар