Жената, разкрила, че Чарлз и Камила имат незаконен син служителка на кралицата (Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Скандалът, че Чарлз и Камила имат извънбрачен син се разраства, нови факти излизат наяве

Скандалът, че Чарлз и Камила са родители на извънбрачно дете продължава да тресе Двореца като земетресения от 9-та степен. Излиза наяве, че бабата на австралиеца, който твърди, че е дете на престолонаследника и неговата съпруга е била служителка на кралицата както и нейния мъж.

Баба Уинифред и дядото били на работа при Елизабет II в едно е от домакинствата на монарха. Малко след осиновяването на детето Ърнест е отличен с награда, която се дава за кралска служба. Това е голяма изненада тъй като тази награда се присъжда изключително рядко. И то само при сужба за кралицата над 25 години и при пенсиониране.

Саймън Доранте – Дей с баба Уинифред, дядо Ърнест и осиновената
му сестра
Снимка: Фейсбук

Остава загадка защо на дядото на Саймън Доранте-Дей му е дадена предварително преди да се оттегли от служба. Подозренията са, че е заради незаконно роденото кралско внуче.

Според медиите има и още една съмнителна подробност. След осиновяването на детето възрастните Уинифред и Ърнест, които се прехранват единствено със заплатите си се превръщат в заможни хора.

Те повишават стандарта си на живот и това се случва по нeобясними за останалите причини. Явно Уинифред, която е работила за Елизабет II е знаела за кралското потекло на момчето. И затова често му е казвала кои са му истинските родители. А именно Чарлз и Камила.

Саймън е успял да се докопа до оригиналния си акт за раждане. Където с просто око се виждало как имената на истинските му родители са подправени и сменени с други, предават от електронното издание на 168chasa.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар