Синът на Лепа Брена свали 50 кг (Вижте Виктор колко отслабна – Снимки)

Синът на Лепа Брена свали 50 кг (Вижте Виктор колко отслабна – Снимки)
4 (80%) 2 votes

Виктор на Лепа Брена неузнаваем, младежът отслабна с 50 килограма

Синът на Лепа Брена Виктор Живойнович отдавна има проблеми с излишните килограми. Преди две години младежът тежеше 160 кила. Но мина на диета и сега драстично е намалил теглото си.

Още от самото начало наследникът на певицата поде разговор в социалната мрежа за диетата си, а сега показа на приятелите си колко е отслабнал.

Виктор преди и сега
Снимки: zenskimagazin.mk

Виктор е свалил 50 килограма за две години и феновете ми го подкрепят в сериозното начинание. Той признава, че в началото нямал идея с колко ще отслабне. Но държал да се раздели поне с 10 кила. А най-вече да стегне мускулите си и да бъде в добра физическа форма.

Лепа Брена с Виктор и Стефан
Снимки: zenskimagazin.mk

Майка му която е привърженик на здравословното хранене бе споделила, че й трудно да гледа сина си нещастен. „Много е тъжно когато едно дете тежи 160 кг на 18 години. Какво означава за мен да имам цялото богатство на света, а да не мога да помогна на сина си.”

Певицата обаче е доволно от постоянството на Виктор, че успя да се пребори с наднорменото тегло и сега получава комплименти от многото ди приятели.

Преди време Лепа Брена разкри каква диета спазва за да изглежда добре на 58 години. Певицата яде малко месо и това се случва веднъж седмично. Хранителният й режим се свежда до някои лесно усвоими протеини и пролетни супи и яхнии. Понякога си позволява тайландска или японска храна. Рядко се случва да използва храна от балканската кухня, но после съжалява, предават от zenskimagazin.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар