Лили Иванова свали траура

Лили Иванова свали траура
2.6 (52%) 20 votes
Естрадната прима Лили Иванова се върна в студиото, записва нови песни

Лили Иванова е свалила траура за бившия си съпруг Иван Пеев – пише в. „Уикенд“. След два месеца, в които не е изпяла и нота, примата на естрадата се е върнала в студиото и вече записва нова музика – твърдят пред изданието нейни познати.

Затишието около Лили Иванова след смъртта на композитора Иван Пеев е най-дългото в цялата й близо 60-годишна кариера. Никога досега тя не си бе позволявала да занемари професионалните си задължения. След като обаче в края на ноември изгуби мъжа, който по нейните собствени думи е бил единствената й истинска любов, звездата отмени всичките си ангажименти и в продължение на цели 2 месеца отказваше да се занимава с музика.

„Това беше най-тежкият период в живота й“ – твърдят нейни познати. Според тях Лили Иванова никога няма да преодолее напълно мъката си по Иван Пеев. Официалният й траур обаче вече е история. Преди няколко дни примата събрала екипа си и обявила, че отново започва работа на пълни обороти.

„Искам нови песни“ – заявила певицата на хората си. Поръчала си цял албум, който най-вероятно ще посвети на Иван Пеев. Смятала да прави и турне, когато времето се стопли. Държала обаче първо да се подготви с новите парчета и едва след това щяла да мисли за бъдещите си концерти.

Лили Иванова записва нов албум

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лили Иванова свали траура”

  1. Кирил Василев

    февр. 08. 2019

    Великата Лили Иванова много здраве и успешна нова година. Да е жива и здрава зада може още дълги години да докосва сърцата и душите ни с великолепната музика и песни който създава

Добавете коментар