Гаджето на Росен Петров замяза на фолкаджийка (Вижте Карина как се тунингова – Снимки)

Гаджето на Росен Петров замяза на фолкаджийка (Вижте Карина как се тунингова – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Карина на Росен Петров напълни пазвата с 700 кубика, 29 годишната мома стана силиконка

Половинката на Росен Петров е заприличала на чалгаджийка. Тя е сложила в пазвата си с по 350 г силикон във всяка една от гърдите си. Карина Видолова демонстрира новите си прелести в столичен фитнес.

Снимка: Фейсбук

Гаджето на бившият сценарист на Слави посещава залата по няколко пъти в седмицата и събира погледите с новия си тунинг. Като се кипри в изрязани бюстиета. Които подчертават силиконовите й прелести.

И не само това. Карина ходи наклепана с тонове грим като не сваля дори изкуствените си мигли. Освен, че е сложила силикон в бюста шуменската мома е поставила ботокс на устните и филъри на скулите.

Снимка: Фейсбук

Видолова има доста корекции по себе си. А някои говорят, че е замязала на лелка, а не на млада жена. А е само на 29 години.

Карина и Росен са заедно вече пет години. Въпреки това не мислят за брак и семейство. Те живеят на семейни начала като предложение за брак липсва все още.

В последно време красавицата бе забелязвана само в столичните квартали, които се намират на юг. Това даде повод на злите езици да твърдят, че с Росен са се разделили. Обаче се говори, че половинката на водещия едва ли толкова лесно ще го изпусне.

Някои припомнят, че преди около две години той я уреди на държавна служба – като сътрудник в Парламента.

Някои депутати се заяждат и коментират, че с визията си на фолк певица Карина едва ли има нужните качества за длъжността. Тъй като е работила като танцьорка в Шумен, а в столицата е била сервитьорка, предават от blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар