Албена Вулева тръгна на разкрасителни процедури (Търси си мъж)

Гласувайте за статията

Албена Вулева се бори в първите признаци на старостта

Албена Вулева е решила да се разкрасява. Бившата тв водеща вече е на 43 и упорито се бори с първите признаци на старостта. От доста време устата дама не е обвързана и сега е в търсене на нов мъж, издават запознати. Риалити звездата хукнала по процедури и опъвала бръчки, за да привлече вниманието на противоположния пол.

Вулева не крие, че се подлага на различни манипулации и винаги се старае да изглежда добре. Наскоро тя си направила радиочестотен лифтинг – нехирургичен метод, чрез който се подобряват структурата и еластичността на кожата. „Фините бръчки изчезват, а лицето е видимо подмладено и стегнато“, обяснява Албена. Тя допълва, че е коригирала и устните си с хиалуронова киселина, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

Вулева планира и други интервенции по себе си в близко бъдеще. Тя отдавна обмисля да подмени силиконовите импланти в бюста си с по-големи и съвсем скоро отново ще легне под ножа. Досега събирала смелост, защото първия път имала неприятни преживявания и болки. Но Джулиана Гани успяла да я убеди, че е време да увеличи гръдната си обиколка. „Искам по-големи гърди! Малко ме е страх да се оперирам пак, но красотата изисква жертви!“, споделя Албена.

Тя сложила първите си импланти преди няколко години, но сега не била доволна от резултата и искала същия размер като на Гани. Джулка й дала координатите на пластичния си хирург и Вулева вече минала през първата си консултация. Оставало само да избере дата и да брои 10 бона за операцията.

Албена Вулева тръгна на разкрасителни процедури сн. Фейсбук

Албена Вулева тръгна на разкрасителни процедури сн. Фейсбук

Говори се, че скандалната дама е тръгнала на лов за мъже, затова така усилено ремонтира тялото и лицето си. Албена се раздели с бившия си Недик преди около 4 години. Тя е споделяла, че няма човек до себе си и е свободна. „Мома за женене съм“, казвала е Вулева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар