Лиляна Павлова оглавява евролистата на ГЕРБ?

Гласувайте за статията
Бившата евроминистърка Лиляна Павлова се вталява, за да е по-елегантна в Брюксел

Фаворитката на премиера Борисов – Лиляна Павлова, е отслабнала драстично с десетина килограма – пише в. „Уикенд“. Отличничката в Кабинет №3 на Бате Бойко дори генерално сменила гардероба си, тъй като повечето дрехи вече не са й по мярка и са твърде широки за нея. Нейни по-близки колеги обаче разказват, че закръглената по природа дама отслабнала по неволя, а не заради каприз – отбелязва изданието.

Острието на ГЕРБ изгубила апетит покрай инцидента с крака си. През декемри Лиляна Павлова счупи долен крайник и се принуди да ходи на работа с патерици. Болките в глезена обаче били толкова силни, че министърката нямала желание да се храни и го карала повече на чай и вода. Понеже нямала и особено добро настроение покрай здравословния проблем, спряла да похапва и шоколад, който иначе винаги и́ връщал усмивката.

Освен всичко партийната функционерка на ГЕРБ преценила, че трябва да олекне с някой и друг килограм, за да не претоварва прекомерно болния си крайник. Сега кракът вече е добре, а ефектът от отслабването – видим, шушукат в кулоарите на Народното събрание.
Герберите пък се шегуват, че ако наистина оглави листата на партията за евроизборите, тъкмо ще е в по-елегантна форма за Брюксел. Дали обаче тя ще оглави листата на ГЕРБ за евроизборите, предстои да видим през март, когато партиите ще обявят кандидатите си.

Колеги помагат на Павлова в придвижването в парламента

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар