Лияна показа палата на Константин (ВИДЕО)

Лияна показа палата на Константин (ВИДЕО)
4 (80%) 2 votes

Лияна показа в какъв палат живее братовчед й Константин

Публична тайна е, че Лияна и Константин са братовчеди. Заради роднинската връзка между тях Коцето винаги е помагал на колежката си. Двамата са много близки и си споделят всичко.

Константин дори позволи на братовчедка си нещо, което той самият не си позволи да направи. Публична тайна е, че той се шири в приказен палат, който упорито пази в тайна най-вече от НАП.

След като се премести в новия си дом, певецът се зарече, че няма да го показва. Той заяви, че ако след време реши да покаже палата си, това ще се случи в негов клип. Но Лияна го изпревари. Тя засне видеото към най-новата си песен „Принцеса“ в дома на певеца. Изпълнителката успяла да го убеди, уверявайки го, че никой няма да разбере, че това е неговият дом.

Но операторите не могат да пазят тайна. Още повече, че останали силно впечатлени от лукса, в който живее Константин, пише БЛИЦ.

Певецът разполага със собствена сауна в дома си. Той има и открит басейн, както и огромни тераси с гледки към София и Витоша. Но най-много Коцето се гордее с градината си. Миналата година дори се похвали с първата си реколта домати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар