Лиляна Павлова се втали до неузнаваемост (Вижте каква е причината)

Лиляна Павлова се втали до неузнаваемост (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Лиляна Павлова отслабна, но не от каприз

Лиляна Павлова поднови гардероба си, тъй като старите дрехи вече са й широки. Отличничката в третия кабинет на Бойко Борисов се втали до неузнаваемост. Но причината за отслабването й не е каприз. Лили Павлова отслабна заради контузията на крака си.

Дълго време тя се придвижваше с патерици. Болките били нетърпими и заради тях герберката загубил апетит. Докато била на легло, тя не се сещала дори за любимото си изкушение, което за секунди успява да върне усмивката на лицето й – шоколада. Лиляна Павлова се отказа дори от него.

Дълго време тя се опитваше да отслабне. Но заради липсата на воля, тя така и не получи желания резултат.

След инцидента, лекарите я посъветвали да отслабне, за да не натоварва допълнително счупения си крак. Без много усилия този път герберката успя да постигне заветната цел. В действителност сега тя се чувства много по-добре, въпреки че все още не се е възстановила напълно. Лиляна Павлова редовно ходи на рехабилитация. Тя вече е сменила и гардероба си, тъй като дрехите в него са с няколко размера по-големи.

Колегите й от парламента дори се шегуват, че тя вече е в топ форма за Брюксел. Ако тя оглави листата на партията си за евроизборите, ще се появи в Европейския парламент с нова фигура, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар