Майката на Деси Банова бди като орлица над бебето (Вижте фамилията на почивка – Снимки)

Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плевнелиев на почивка с децата, тъщата на експрезидентът неотлъчно с тях заради бебето

Щом бебето на Деси Банова поотрасна семейство Плевнелиеви хукнаха по почивки. Вече си позволяват да пътуват извън столицата заедно с малкия Йоан.

Фамилията посрещна Новата година в Банско. А в края на януари се разтушиха на луксозна спа ваканция в село Баня. Където се намира един от най-баровските комплекси. Който освен, че е много скъп предлага и всякакви екстри.

Снимки: ПИК

Там може да се намери както открит, така и закрит басейн с минерална вода, център за релаксация, турска баня, сауна, джакузи и всякакви други глезотии каквито ви дойдат на ума.

Освен това там се намира и ресторант. В който на шведска маса се сервират всякакви деликатеси от американската и континенталната кухня. Само за една нощувка Плевнелиев се изръсил 619 лева. Тъй като наел вила. За да има повече пространство за голямото семейство.

Снимки: ПИК

На тази ваканция освен бебето Деси и Росен взели и средния син на експрезидента Павел. Както и по-голямата дъщеря на синоптичката Йоана. Явно Плевнелиев и бившата му са постигнали споразумение. Тъй като преди Юлияна беше против скандалната връзка на бащата на децата си с Деси.

Според запознати Банова се държала много мило с момчето. Полагала грижи като за собствено дете. Само дето Павел и дъщеря й Йона много, много не се разбирали. От снимките се вижда как всяко дете е седнало до родителя си по време на обяда. И не контактува с другото.

Снимки: ПИК

Но накъде без всеотдайната баба Лили. Която вместо платена бавачка не изпуска малкия Йоан и бди като орлица над него. Докато дъщеря й и зетя сладко си похапват. Както и да имат време да се насладят на топлата вода в басейна. Бабата не се разделяла с новороденото си внуче, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар