Наталия Гуркова проговори за предаването на Деси Банова (Вижте какво каза миската за синоптичката)

Наталия Гуркова проговори за предаването на Деси Банова (Вижте какво каза миската за синоптичката)
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова стартира нов проект

Само 4 месеца след смъртта на съпруга си, Наталия Гуркова е готова за нови предизвикателства. Въпреки сполетялата я трагедия, миската е настроена положително. Дни преди да стартира новия си проект, тя даде интервю.

Брюнетката каза, че е готова да й се случи нещо хубаво. Наталия Гуркова е убедена, че след лошото винаги идва добро и тя е готова да го приеме в живота си.

Миската изненада всички с позитивизма си и заяви, че посреща новата година с много положителна енергия, оставяйки лошото зад себе си. Тя е убедена, че най-доброто за нея предстои и не желае да се връща към лошите спомени от миналото.

На въпроса как е преодоляла трагедията, миската отговаря, че все още е рано да се каже, тъй като са минали само 4 месеца. Но подчертава, че тя е изключително силна жена и вече е доказала това във времето. Наталия Гуркова не крие, че се справя с трудностите благодарение на силна си мотивация. Тя не крие, че децата й я мотивират най-много и за тях е готова на всичко, пише Хот нюлс.

Новата водеща коментира и слуховете, че е откраднала идеята за новия си проект от Деси Банова. Гуркова заяви, че предаването й няма нищо общо с това на синоптичката и тя не е откраднала нейната идея. Но все пак всяка реклама, макар и лоша е добра, убедена е Наталия Гуркова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар