Лъсна схемата на Константин (Вижте защо го изгониха от „Пайнер“)

Лъсна схемата на Константин (Вижте защо го изгониха от „Пайнер“)
3.5 (70%) 2 votes

Константин вече не е част от екипа на компания „Пайнер“

Преди ден стана ясно, че Константин вече не е част от компания „Пайнер“. Името на обичания изпълнител вече не присъства в каталога на музикалния гигант. По нареждане на инж. Митко Димитров името на Коцето е било свалено и от сайта на компанията.

От кухнята издават, че от две години изпълнителят работил без договор. През това време продуцентът му търпеливо изчаквал той да го потърси и да преподпише новия си договор. Но това така и не се случило и на Митко Димитров му дошло до гуша, издават хора от компанията.

През това време Коцето работил за Пайнера с устна договорка. Тъй като нямал договор с музикалния гигант, на практика певецът не бил длъжен да плаща комисионна на шефа си за приходите, които реализира. Константин отчитал пред Пайнера само участията, уредени от неговата компания.

През това време известният певец участва в няколко риалити формата. Той беше част от „Капките“ и „ВИП Брадър“. Но не платил полагащата се комисионна на продуцента. Константин бил на мнение, че след като няма договор с Митко Димитров не му дължи нищо. Певецът отказвал да плаща процент и от другите си участия, тъй като той самият финансирал клиповете си и не получавал нищо от своя продуцент, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар