Стайко Стайков поръчал убийствата на двама прокурори

Гласувайте за статията
Синът на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко, възложил мократа поръчка на силоваци от бивша трибуквена групировка

Стайко Стайков, който преди седмица изненадващо се появи в България и обяви, че е бил отвлечен, за да оправдае продължителното си укриване от властите, е обсъждал елиминирането на двама прокурори от Специализираната прокуратура, имащи отношение към делото за нелегално производство и разпространение на цигари, което се води срещу членовете на знатната карнобатска фамилия – пише в. „Уикенд“.

Според постъпила оперативна информация в службите за сигурност 30-годишният наследник на алкохолния бос Миню Стайков се прибрал в България още в началото на януари и в продължение на 2-3 седмици провел няколко срещи със знакови гангстери от някогашната силова групировка СИК.

Стайко Стайков се интересувал при каква възможност и срещу колко пари могат да бъдат корумпирани прокурори и следователи по делото за нелегалното производство и разпространение на цигари, по което обвиняем е баща му Миню Стайков. След като му казали обаче, че нямало как на този етап прокурори да бъдат подкупени, милионерският наследник минал на вариант 2 – задействата поръчка за премахването им.

„Получихме сигнал, че хора от свитата на Стайко Стайков са проучвали ежедневните навици на прокурорите Кънев и Белчев, при които са разпределени делата за производство на цигари и данъчни измами. Има подозрения, че прокурори и следователи са били следени“ – признава източник от МВР, който не е назован.

Стайко твърди, че е бил отвлечен

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар