Стайко Стайков приет по спешност в болница

Стайко Стайков приет по спешност в болница
5 (100%) 1 vote

Стайко Стайков е приет по спешност в болница

Днес синът на Миню Стайков – Стайко Стайков трябваше да се яви в Апелативния съд, където ще се гледа мярката му. Прокуратурата поиска мярката „домашен арест“ да се промени в „задържане под стража“, предава БНТ.

Медията съобщи и каква е причината за отсъствието на обвиняемия. Адвокатът му обяви, че той е бил приет в болница, тъй като здравословното му състояние се влошило. От 36 часа Стайко Стайков е с висока температура, чийто произход не е установен.

Димитър Вълчев допълни, че клиентът му не желае да се спекулира с неговото здравословно състояние и иска заседанието да се гледа при закрити врата. Съдът уважи искането му и в залата са присъствали единствено двама адвокати и прокурор Пламен Минков, пише БЛИЦ, позовавайки се на Канал 3.

На закритото заседание съставът на Апелативния съд взе решение да възложи изготвянето на експертиза за здравословното състояние на Стайков на 0сем специалиста. Те ще се произнесат и на база тяхното становище ще бъде взето решение каква мярка да се наложи на Стайко Стайков.

Обвинението вече е приело една от здравните експертизи, но настоява за по-детайлна експертиза, изготвена от няколко специалиста, допълва електронното издание.

Миналата седмица Стайков беше пуснат под домашен, след като се наложи да остане в болница, за да се лекува.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар