Гинка Кесякова с ново гадже (Вижте бившата на Румен Радев как сияе – Снимки)

Гласувайте за статията

Гинка Кесякова бившата на президента на крилете на любовта, екссъпругата на Румен Радев има нов

Гинка Кесякова, която е бивша съпруга на президента Румен Радев бе спипана с ново гадже. Красавицата, която бе зарязана от бившия летец бе видяна в компанията на мъж.

Снимка: Ретро

Блондинката, която е финансов експерт в банка след като се разходи по магазините влезе в Централни хали. Качи се на втория етаж като се скри на закътано място и написа няколко есемеса, усмихвайки се.

Само след няколко минути стана ясно защо госпожа Кесякова е в такова добро настроение. Появи се млад мъж, който също бе очарован от срещата си с нея. Господинът топло поздрави дамата и двамата хванати за ръце се отправиха към паркинга. Където бе спрян неговият автомобил.

Двойката отпраши към Младежкия театър. Където присъства на представление в артсалона. С просто око се вижда, че новият приятел на Гинка е голям джентълмен. Тъй като я изчака да излезе от работа с колата си. А после двамата се държаха като влюбени юноши, които се страхуват да си пуснат ръцете.

Бившата госпожа Радева, която си върна бащината фамилия Кесякова след развода изглеждаше много щастлива и усмивката не слезе от лицето й.

Гинка явно умее добре да си организира времето защото освен, че полага грижи за двете си деца е на доста отговорен пост в банката. Тя изглежда и в прекрасна форма. Която поддържа със спорт.

Като майка на тийнейджъри обаче понякога я спохождат проблеми с децата. Като например случая от преди известно време когато синът й Георги участва в бой в столична дискотека. И тя и президента Радев отнесоха доста критики, че непълнолетния им син е в заведение в малките часове  на нощта, предават от retro.bg.

Вижте още много снимки на бившата на Радев с новия й в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар