Мелания Тръмп се завърна с бойкот срещу демократите (Вижте как)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп се завърна под прожекторите

Мелания Тръмп се завърна под прожекторите и то в целия си блясък. Първата дама не само парира слуховете за проблеми с президента на САЩ, но също така даде да се разбере, че никак не симпатизира на демократите. По време на речта на Тръмп пред сената, Мелания пристигна в официален костюм в милитъри стил. И то в черно.

Първата дама на Америка даде да се разбере, че нищо не я свързва с представителите на демократите. Дамите избраха да носят светло облекло именно с цел да покажат на Тръмп какво мислят за неговото управление. В крайна сметка обаче фокусът на внимание бе върху първата дама, а не върху тях.

Компания на Мелания правеха 10-годишната Грейс Елийн, която е преживяла рак и 10-годишния Джошуа Тръмп. Младежът няма връзка с първото семейство, но не пропусна възможността да си поспи, докато бе там.

Младежът обаче проспа речта на президента, който започна да говори в 21 часа и приключи в 22:30-часа местно време.

Иначе цялото семейство Тръмп приветства Мелания при влизането й в залата. Специално до нея бяха съпругата на Тръмп — младши — Лара, Иванка и Тифани Тръмп, както и Джаред Къшнър. Изненадващото присъствие и на дъщерите на американския президент — едната в черно, а другата в бяло предизвика доста голям интерес и внимание.

За първи път четирите дами на фамилията излязоха заедно на политическата сцена. Факт е, че в момента другият син на Тръмп се развежда със съпругата си Ванеса, поради което тя не присъстваше на събитието.

Мелания Тръмп се върна под прожекторите сн. You Tube

Мелания Тръмп се върна под прожекторите сн. You Tube

От друга страна американския президент за пореден път показа, че умее да отвлича вниманието. Появата на Мелания в компанията на снаха му и дъщерите му стана повод за най-горещите коментари. И малцина обърнаха внимание на речта на президента, която за пореден път бе пълна с гафове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар