Лора Крумова хвърли бомбата с това разкритие

Лора Крумова хвърли бомбата с това разкритие
3.5 (70%) 2 votes

Тя вече е скроила план как да отмъсти на бившите си работодатели

Лора Крумова хвърли истинска бомба с разкритието, което направи.

Оказва се, че кадърът на Нова тв, ще се върне в конкурентна телевизия след края на майчинството. Причина за това е, че Нова тв е прекратила договора на Лора Крумова.

Лора Крумова

Тя вече е скроила план как да отмъсти на бившите си работодатели

Към днешна дата бившата водеща на предаването „Събуди се“ е в майчинство. Според твърденията, тя трябваше съвсем скоро да зарадва зрителите с връщането си на екран, но истината се оказа доста по-различна.

Тъй като ръководството на медията променили внезапно плановете си, столът на Лора Крумова бързо изстинал.
Колеги на Лора Крумова издават, че тя била уволнена, а заместничката й Мартина Ганчева, която дълго време бе лице на „България он еър“, щяла да остане като титулярка в съботно-неделния блок.

Крумова обаче е твърдо решена да не остава дълго време без работа. Тя дори вече е скроила план как да прецака бившите си работодатели от Нова тв.
Само преди няколко дни тя била засечена да вечеря в компанията на Антон Хекимян, Биляна Гавазова и други кадри от конкурентната Би Ти Ви.

За мнозина това е ясен знак, че не след дълго, Лора Крумова отново ще се влее в екипа на Би Ти Ви.
При все, че се бе зарекла този път да отдели повече време на отрочето си, очевидно плановете са се променили в движение заради настъпилите обрати, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар