Няма да повярвате какво бе хваната да прави Кристалина Георгиева (ФОТО)

Гласувайте за статията

Бившият еврокомисар смая всички

Няма да повярвате какво бе хваната да прави настоящата шефка на Световната банка – Кристалина Георгиева.

Тя за пореден път показа, че тежкият физически труд не я плаши. Кристалина Георгиева грабна лопатата и сама изчисти натрупалия пред дома й във Вашингтон сняг.
Бившият еврокомисар публикува фото в профила си в социалната мрежа, запечатало разчистването на снега. Под снимката тя написа: „Както винаги на работа в понеделник“.

Кристалина Георгиева

Бившият еврокомисар смая всички

По всичко личи, че за разлика от мнозина Кристалина Георгиева не се е разглезила до такава степен, че да наеме прислужница, иконом и градинар, които да вършат трудоемките задачи.
Освен това вероятно често пъти й се налага да чисти затрупания от сняг двор като се има предвид, че се е екипирала предварително с топли дрехи, които да я предпазят от ледения зимен вятър.

При все, че не е наела домашни помощници, все пак Кристалина Георгиева поддържа доста висок стандарт на живот. Това си личи от мащабите на имението, което обитава. Впечатление прави и най-новата й придобивка – лъскава червена „Тесла“.

Супермодерният автомобил се оценява от специалисти на 250 хиляди лева. Такъв притежават някои от най-известните личности в световен мащаб като руския президент Владимир Путин и звездата от „Отчаяни съпруги“ – Ева Лонгория, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар