Полицаи нахлуха в жилището на Васил Найденов

0

Недоволна съседка му създава проблеми

Недоволна съседка превърна Васил Найденов в абонат на полицейските власти.

Съседката на Васил Найденов е несъгласна с ремонта, който той прави. Тъй като двамата така и не успели да стигнат до консенсус на четири очи, разгневената дама потърсила съдействието на органите на реда. Успоредно с това, тя напускала жалби срещу певеца, където се сетила.

Васил Найденов
Недоволна съседка му създава проблеми

Първо го очернила пред районния кмет и общинския съвет, след което обиколила всички институции. Накрая го заставила да дава обяснения и пред полицията.
Съседката на Васил Найденов подала оплакване за висок шум в забранения часови диапазон. Тя услужливо посочила, че шумът идвал от дома на Васко Кеца.

След всичко това естрадният певец бил навестен от органите на реда. Когато отворил вратата, полицаите останали стъписани да видят на живо един от най-големите ни певци. Въпреки това те му изчели какви са задълженията и му направили само устна забележка, макар той да се постарал да им обясни как стоят нещата и че няма реална вина.

Преобладаваща част от съседите на Васил Найденов били съгласни с ремонта, който се точи вече няколко години. Преди известно време певецът си купил и втори апартамент в същия блок, в който живее. След това му дошла идеята, че може да съедини двете жилища в едно. Именно тази му идея поставила началото на денонощно къртене и чукане, а съседите му се притеснили сериозно, че блокът им ще вземе да падне, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.