Нещо страшно се случва с Милен Цветков

Гласувайте за статията

Телевизионерът възмути съседите си

След като бе прокуден от Нова тв, журналистът Милен Цветков изпадна в тежка депресия.

Култовият тв водещ ходи с посърнал вид, гледа мрачно и кисело, чудейки се как да уплътни свободното си време.

Милен Цветков

Телевизионерът възмути съседите си

Преди броени дни Милен Цветков бил забелязан да пътува с автомобила си към дома му. Щом паркирал обаче, той останал дълго време във возилото, загледан в една точка. Очевидно нямал желание да се прибира у дома.

Когато най-накрая излязъл от колата, съвсем невъзмутимо започнал да се загащва на улицата. Съседите му, които станали свидетели на грозната гледка са категорични, че подобно поведение не подхожда на човек от неговия ранг.

След това Милен Цветков се захванал с отегчение да чисти боклуците от колата си. Накрая сипал и течност за чистачки и накрая се прибрал у дома с неохота. Запознати твърдят, че към днешна дата Милен Цветков се е приютил под крилото на стария си приятел – бизнесменът Димитър Пачеджиев.

Той е крупен производител на салами и консерви с русенско варено. Бизнесменът дори бил обзавел специален кабинет във фирмата за Милен Цветков.
Повече от очевидно е, че към днешна дата творческите идеи на телевизионера, са в пълен застой и той уплътнява времето си като от време на време помага във фирмата на бизнесмена, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар