Тайният брат на Уилям и Хари е бил даден за осиновяване

Тайният брат на Уилям и Хари е бил даден за осиновяване
3 (60%) 2 votes

Бил е осиновен на 18-месечна възраст

Оказва се, че принцовете Уилям и Хари имат таен брат.

Той е плод на любовта на баща им принц Чарлз и херцогинята на Корнуол – Камила. На всичкото отгоре се оказва, че майката на Уилям и Хари – принцеса Даяна е знаела за съществуването на това дете.

Уилям

Бил е осиновен на 18-месечна възраст

Към днешна дата извънбрачният син на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс живее в Австралия. Той се казва Саймън-Доранте Дей.
Според публикацията на „Дейли мейл“, 52-годишният мъж твърди, че е плод на забранената любов на принц Чарлз и Камила. Той смята, че е бил заченат, когато Камила е била на 18 години, а принц Чарлз – на 17.

Мъжът излезе за пръв път с това твърдение през 2016 година. Към днешна дата той твърди, че разполага с още доказателства за произхода си, в това число и със своя фотография като тийнейджър.

Той е роден на 5 април 1966 година, близо до Портсмут и към днешна дата е баща на девет деца. Когато е бил на 18 месеца, е бил осиновен от Карън и Дейвид Дей.
Мъжът разкрива, че бил много близък с баба си и тя му разказала, че е дете на принц Чарлз и Камила. Възрастната жена не само го намеквала, а го заявявала в прав текст.

Той смята, че самоличността му, е щяла да бъде разкрита преди 22 години, ако принцеса Даяна не бе загинала в трагичната катастрофа, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар