Принц Джордж направи истинска сензация, разкривайки прякора си

Гласувайте за статията

Оказва се, че принцът има няколко прякора

Първородният наследник на Кейт Мидълтън и принц Уилям – принц Джордж, направи истинска сензация, разкривайки прякора си.

Това стана съвсем случайно по време на разходката му с неговата баба по майчина линия – Карол Мидълтън. Тя разходи принца заедно със сестра му Шарлот, отбелязва „Дейли мейл“.

принц Джордж

Оказва се, че принцът има няколко прякора

Припомняме, че 5-годишният принц Джордж е третият поред наследник на британския трон. По време на разходката той се заговорил с жена, разхождаща кучето си край дома на семейство Мидълтън в Бъркшир.

Докато галел кучето, той признал пред жената, че у дома го наричат Арчи. Така от приказка на приказка, принц Джордж и жената, заформили доста интересен разговор.
Тя не крие, че останала изненадана, когато го попитала как се казва, а той й отговорил: „Аз съм Арчи“. Това е съкращение от Арчибалд – германско име с шотландски корени.

Припомняме, че пълното име на принц Джордж е Джордж Александър Луис. В училище сред съучениците му, е известен с абревиатурата P.G., което означава принц Джордж.
Родителите на херцогинята на Кеймбридж пък го наричат Типс – по името на популярна марка британски чай.

От кралския двор пък припомнят, че когато Кейт Мидълтън била бременна с принца, го наричала „нашето малко грозденце“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар