Гала е съсипана Преглеждания: 8743

Тв водещата научи горчивата истина
0
Оценете този post

Тв водещата научи горчивата истина

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала е съсипана, след като научила истината.

Тези дни Гала научила, че вътрешната проверка по случая със застреляния й племенник в САЩ, е приключила. Тя останала втрещена от новината, че полицаят, който застреля 23-годишният й племенник Георги Пенев, се е върнал на работа.

Гала
Тв водещата научи горчивата истина

По време на проверката офицер Нейтън Скривен е бил в платен годишен отпуск.
Припомняме, че племенникът на Гала, бе застрелян по време на инцидент във Фредония, САЩ.
От думите на полицая става ясно, че младият мъж се барикадирал в банята на втория етаж. Полицай и пожарникар опитали да измъкнат Георги от там.

Малко по-късно обаче Георги излязъл от банята и подгонил служителите на реда с нож в ръка. На алеята пред въпросната къща, Георги приклещил офицер Скривен.
Официалната информация гласи, че полицейският служител му извикал да спре, но след като Георги не се подчинил на думите му, той бил принуден да стреля при самоотбрана. Така убил племенникът на Гала.

На този етап все още не е приключило разследването на прокуратурата. Очакванията са обаче съвсем скоро и то да бъде финализирано.
От думите на районния прокурор Патрик Суонсън става ясно, че разследването е на финалната права. Той уточнява, че все още се изчакват резултатите от аутопсията на Пенев и токсикологичния анализ, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.