Мира Добрева разкри голяма измама

Гласувайте за статията

Водещата разкри нещо, което остава невидимо за зрителите

За никого не е тайна, че от дълго години Мира Добрева е водеща.

Стотици млади момичета й се възхищават и си мечтаят да приличат на нея. Вероятно това е и една от причините, поради които звездата на БНТ реши да разкрие една от големите измами в телевизията.

Мира Добрева

Водещата разкри нещо, което остава невидимо за зрителите

Мира Добрева показа нещо, което със сигурност ще ви остави без думи. Водещата реши да даде светлина на нещата, които се случват зад кадър и остават невидими за зрителя.
Тя е категорична, че никак не са много хората, които ще се сетят за тази шашма в телевизията, още повече, ако никога не са работили там.

В този ред на мисли блондинката от Златоград пусна видео, на което се е нагласила и е сложила доста високи токчета. До нея обаче трябва да застане младо момиче, което е доста ниско. За да изравнят ръстовете им от продукцията слагат девойката на трупчета. По този начин драгият зрител си мисли, че Мира Добрева и момичето, са с равен ръст.

„Амиии… налага се понякога. Важното е да не се мърда“, шегува се тя относно нестабилната конструкция, която не е видима за зрителя заради бюрото, което дели водещата и камерата, пише jenata.blitz.bg.

Мира Добрева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар