Ексклузивно! Софи Маринова се омъжи (Много снимки)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго вече са семейство

Софи Маринова и Гринго вече официално са семейство. Това стана ясно от публикуваните от тяхната кума Преслава снимки в социалната мрежа Инстаграм. Преси бе първата качила кадри от подписването на гражданския брак на Софка и нейния любим мъж. Тя успя да изпревари дори булката като качи първите снимки в мрежата. Малко след това Софи и Гринго също качиха снимки от венчавката във Фейсбук.

Софи Маринова вече официално носи фамилията на съпруга си. „Софи Маринова вече г-жа Давидова!“, пипе Преслава в официалния си профил в Инстаграм към няколко кадъра от щастливото събитие.

Халките, които Софи и Гринго са избрали, за да се врекат във вечна вярност един на друг, са специални. На тях младото семейство е изписало имената си. Те са от жълто злато. Роклята, с която певицата се врече във вечна вярност на Гринго, е дело на София Борисова.

Най-вероятно след венчавката семейство Давидови и техните кумове Павел и Преслава са отишли да се почерпят за щастливото събитие. От снимките се вижда, че гостите на гражданската церемония са малко, но голямата веселба тепърва предстои.

Софи и Гринго не веднъж признаха в различни интервюта, че планират сватба с около 400-500 гости. Давидов дори се пошегува, че Софка е искала да наемат зала „Арена Армеец“. Те обаче се отказали от това свое намерение, защото нямало да могат обърнат внимание на всичките си гости и те щели да се разсърдят.

Самата Софка сподели, че откакто е съобщила по телевизията, че с Гринго ще се женят, желаещите да присъстват на събитието не я оставят намира и постоянно й звънят по телефона, за да питат дали са поканени.

Софи Маринова се омъжи за Гринго сн. Инстаграм

Софи Маринова се омъжи за Гринго сн. Инстаграм

Официално Софи и Гринго са семейство, но сега следва и по трудната част – подготовката на голямото тържество за цялата рода и многото приятели на младото семейство.

Сватба

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ексклузивно! Софи Маринова се омъжи (Много снимки)”

  1. Aygul

    февр. 06. 2019

    Желаем Ви (аз и моето семейство) достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! Желаем Ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си! Желаем Ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи!

    Обичам Те Софи 😘👰🤰🤱👼😉😉🤗

Добавете коментар