Гери Малкоданска остави бебето: Бърза да се върне на екран! (още подробности)

Гери Малкоданска остави бебето: Бърза да се върне на екран! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Гери Малкоданска остави бебето, за да се върне на работа!

Гери Малкоданска остави бебето и се върна на екран. Синоптичката отново е пред камерите, но това не означава, че не е добра майка.

Гери Малкоданска

Гери Малкоданска няма търпение да се върне на екран

Тв водещата от Нова телевизия сподели, че вече е започнала да захранва бебето си. Заради което тя може да го повери на грижите на баби и на гледачки, а тя да работи.

Малкоданска обаче не скри, че много внимава за здравето на сина си. И държи дори лъжицата на детето й да е изработена от екоматериали.

Бившата на сина на Ахмед Доган стриктно следяла за това и дори се превърнала в перфекционистка.

Къдрокоската роди син от топ дизайнера Александър Ковачев. Припомняме, че Гери имаше доста инфарктно раждане. Синът й Лео се роди преждевременно и се наложи цял месец да прекара в болницата.

Това били най-кошмарните дни за Гери и за Алекс Ковачев. Причина за това изиграли драмите, които претърпяла Гери Малкоданска преди раждането на бебока си.

Силните порои в родния й Плевен едва не погубили майка й, която се оказало близо до дърво, което паднало до нея. Малко преди това Гери преживя още един кошмар. Питбул разкъса любимото й кученце.

От стреса и мъката по животинчето красавицата постъпи в болница за задържане. Затова синоптичката продължава да трепери за здравето на малкия Лео.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар