100 Кила изгуби кучето си: Предлага парична награда на този, който го намери! (виж тук)

100 Кила изгуби кучето си: Предлага парична награда на този, който го намери! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

100 Кила обещава награда за този, който намери кучето му!

Рапърът 100 Кила е много кахърен. Цели пет дни любимото му куче Яна го няма. Животинчето е порода американски кокер шпаньол. То не е много скъпо, но е много любимо за цялото семейство.

100 Кила

100 Кила търси изгубеното си куче

Кучето е на гаджето на рапъра, но го отглежда нейната фамилия. А Явор, както е истинското име на рапъра е страшно привързан към красивото животно. То е на шест години и досега никога не се е отделяло от дома им.

Килата много обича Яна и непрекъснато я е разхождал из Добрич, където живее семейството на любимата му. Кучето изчезва в края на миналата седмица и оттогава дирите му се губят.

„Цигани са го откраднали – проплака 100 Кила. – За последно знаем, че три ромчета са се навъртали около Яна. След това следите й се губят. Най-вероятно са го взели“, добавя изпълнителят.

Певецът прави всичко по силите си, за да го намери. За да открие верния си приятел той обикаля града и околностите. Дори е ходил в ромското гето на града, за да открие четириногия си приятел.

Но досега всичко удряло на камък. Любимото животинче го няма и всички в къщата били много тъжни. „Ще платим на този, който я намери“, категоричен е Килата

Варненецът упорити крие приятелката си, но е лудо влюбен в нея. Наскоро двамата се върнаха от романтична почивка в Тайланд. Близки до рапърът твърдят, че много скоро той може да предприеме по-сериозна крачка.

„Срещнах любовта на живота ми. Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива“, признава 100 Кила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар