Вдовицата на Емил Шарков луда от любов с новия си мъж в Мексико! (виж тук)

Гласувайте за статията

Вдовицата на Емил Шарков е отново щастлива и влюбена!

Милена Шаркова изживява голяма любов с бизнесмена Лъчезар Петров. Съпругата на застреляния при спецакция командос в Лясковец Емил Шарков откри голямата си тръпка отново в лицето на богаташа.

Шарков

Вдовицата на Шарков в Мексико с новия любим

Гаджето й е основател на най-голямата компания за почистване у нас. Той също е разделен със съпругата си. Милена Шаркова и Лъчезар са заедно от края на ноември 2017 година.

Двамата вече не крият чувствата си от хорските очи. След като искрата между тях пламнала, те си дали малко време, за да могат да признаят любовните си трепети. Оттогава са неразделни и обикалят света.

Влюбените вече посетиха Холандия и редица мечтани зимни курорти в Европа. Сега двойката отпраши на любовно приключение в далечно Мексико. Те са обиколиха доста забележителности в курортната дестинация.

Не пропуснали да видят Чичен Ица – политическия и културен център на маите, както и „Кладенеца на смъртта“, в който е живял Юм Чаак – богът на дъжда и влагата.

Милена и Лъчезар се насладиха и на градчето Тулум- от епохата на маите, съхранило каменните руини и до днес.

Съпругата на гръмнатия командос Емил Шарков и богаташът се показаха публично на виенския благотворителен бал през февруари миналата година в София. Те се насладиха и на Тайланд.

Там яздиха слонове и тигри. Близки до двойката са категорични ,че изглеждат превъзходно, много са влюбени и заслужават да са щастливи, заради житейските перипетии, през които са преминали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Вдовицата на Емил Шарков луда от любов с новия си мъж в Мексико! (виж тук)”

  1. Справедлив

    окт. 28. 2020

    С тия пари които трупа уж за децата от благотворителност може да посети и луната.

Добавете коментар