Мира Добрева се страхува от уволнение! (изповедта й сащиса всички)

Гласувайте за статията

Мира Добрева не спира да трепери пред камерите дори и след толкова години!

Водещата на БНТ Мира Добрева призна, че се бои от евентуална раздяла с телевизията. След толкова години стаж в национален ефир, тя още треперела пред камерите и стъпвала със страхопочитание в студиото:

Мира Добрева

Мира Добрева с неочаквана изповед пред потребителите в мрежата

„Телевизията. Която винаги ме е респектирала. Думите, с които си служа.
Начинът, по който стоя. Дрехите, които обличам. Обувките… Заради НЕЯ съм такава.

Смятам, че човек, където и да работи, трябва да изпитва уважение към институцията и хората, които я управляват. Моето е направо страхопочитание.

И това си личи от начина, по който се спичам, като застана пред камерите. Всеки път ми е като първи път. И всеки път съм готова да е последен“, откровеничи Мира Добрева в мрежата.

Множество потребители харесаха поста й и я заляха с комплименти за това колко е красива и каква невероятна водеща е. Дали половинката на Жоро Торнев не е търсила точно това с думите си, не е ясно. Но ето как им се зарадва:

„Ах! Докосвате ме така нежно по душата! А имах отвратителна вечер, след като кучето-бебе се изпика върху възглавниците ми!

Мислех, че освен уморена от пране и смяна на завивки ще си легна и начумерена. Обаче се усмихвам сега. БЛАГОДАРЯ ВИ!“, написа Мира Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар