Журналистката Анна Заркова взриви: Това няма да го чуете по телевизиите! (виж тук)

Журналистката Анна Заркова взриви: Това няма да го чуете по телевизиите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Анна Заркова със силен коментар по казуса Боил Банов!

Разследващата журналистка Анна Заркова излезе с остър коментар и снимки по скандала с културния министър Боил Банов. Предаваме думите й без редакторска намеса, а коментарите оставяме на вас:

Анна Заркова

Анна Заркова с разтърсващ коментар в мрежата

„Има ли някой, който още не е наясно „на какво сочи изнесеният от Елена Йончева запис“? Да, тоя запис, в който се чува как културният министър учи подчинените си да фалшифицират документи за строителство.

На какво сочи? На „евтин компромат“ или на корупция от европейски мащаб? На „мегаскандал“ или на мегакражба от държавата?

Отговорът няма го чуете по телевизиите, те пускат вече друг запис – на незнаен телефонен измамник.

Ако още ви интересува, разходете се по ларгото. Там ще го видите. Току що се спънах в него и ви уверявам, че няма да го пропуснете, дори да имате 5 диоптъра с астигматизъм“, заяви Анна Заркова.

След което съвсем точно и право в целта допълни следното:

„Навремето си големият Радой Ралин написа: – „Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра“… Милият Бай Радой!

Ако беше жив, днес той може би щеше да перифразира тая велика епиграма така: – „Не ме е страх от крадливите министри, а от кражбите им.“

Но щеше да го направи, струва ми се, без оная, неговата си усмивка. Щеше да е гневен сигурно. Защото има и кражби, които убиват“, не крие възмущението си журналистката.

Ето и снимката, която предостави

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар