Бареков: С идването на еврото ГЕРБ ще унищожи окончателно нацията! (виж тук)

Гласувайте за статията

Николай Бареков представи шокиращи факти в мрежата!

Евродепутатът Николай Бареков изнесе шокиращи факти за родната икономика. В профила си в мрежата преди часове той представи буквално апокалиптична картина. Която ще олицетворява България в мига, в който еврото бъде прието за официална валута:

Бареков

Николай Бареков обрисува тотално апокалиптична картина

„70% от българската икономика е в сферата на услугите, двайсетина процента индустрия и 5% селско стопанство. През последните 6 години власт на ГЕРБ индустрията е нараснала с цял …. 1%!

Това означава, че българите живеем от фризьорски салони, ноктопластика, молове, кръчми и аутсорсинг услуги заради евтината работна ръка на образованите млади българи.

Понеже младите и образованите бягат на Запад скоро и този бизнес ще отмре.

Никакъв шанс няма икономика, базирана на труда на фризьорки, маникюристки, манекенки, сервитьори, крупиета, пикола и таксиметрови шофьори (нищо лично към тези достойни и честни граждани) да оцелее в суровите услови на Еврозоната.

От бакшиши – икономика не става даже и на Карибите. И след идването на еврото първи ще фалират именно те – услугите.

По затворените салони за красота ще разпознаете първите бледи симптоми на тежката икономическа криза, с която ГЕРБ ще унищожи окончателно и нацията.

По ирония именно този бранш в салоните за красота първи подкрепи с много ентусиазъм ГЕРБ и техния лидер преди 15 години“, заяви Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар