Преслава с ново деколте

Преслава с ново деколте
5 (100%) 1 vote

Преслава очарова феновете си с ново деколте

Преслава се фука с ново деколте. По време на едно от последните си участия тя изненада феновете си с нещо, което е нетипично за нея. Преси се появи с рокля с изрязано деколте, която едва скриваше новите й гърди. Най-доволни от новата визия на звездата останаха феновете й от силния пол.

Кръглата форма на гърдите на Преси издава, че тя се е подложила на пластична операция, за да постигне този вид. Добричлийката е върл противник на силикона и едва ли си е сложила импланти.

Специалисти коментират, че тя се е подложила на операция за повдигане на бюста. Преси е рекордьорка по отношение гръдна обиколка. В началото на кариерата си, когато беше по-пълна, гръдната й обиколка беше цели 105 см. Тогава тя дори се подложи на операция в Германия за смаляване на гърдите заради дискомфорта от тях.

След това отслабна драстично, а гърдите й съвсем се стопиха. След раждането съвсем естествено деколтето й е променило формата си. Според експерти Преслава не си е сложила силикон. Прекрасният резултат при нея е постигнат чрез манипулация за повдигане на бюста. Тъй гърдите й са естествено големи, тази интервенция е напълно достатъчна, за да придобият перфектен вид, пише Хот нюлс, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар