Константин основава нова музикална компания и напуска „Пайнер“ (Вижте още)

Гласувайте за статията

Константин напуска „Пайнер“

Константин напуска „Пайнер“. Голяма промяна в професионален план настъпва за поп фолк изпълнителя. Той е решил да поеме по нов път и само времето ще покаже дали крайните действия, които предприема, ще бъдат за добро или лошо, пише show.blitz.bg.

Константин се разделя с издателите си от „Пайнер“. Новите си проекти поп фолк изпълнителят ще продуцира сам, а феновете му ще могат да ги гледат в конкурентната на димитровградската телевизия. От две години Константин няма договор с голямата музикална компания, но продължаваше да работи както досега.

На поп фолк изпълнителя вече му писнало да му се налага отгоре кога и къде ще пее, какви песни да прави и кога да ги издава, къде да се появява и къде не. От няколко години Константин развива успешно странични бизнеси, а пеенето му е просто хоби. Той иска да ходи по участия, когато му е на сърце и когато душа пожелае. И вече ще прави точно това.

Предвид обтегнатите отношения между поп фолк изпълнителя и инж. Митко Димитров, стана ясно и отсъствието му от концерта по случай 17 години телевизия „Планета“ в зала „Арена Армеец“ в началото на декември. Още тогава нещата са вървели към раздяла. Константин има поети ангажименти към фирмата до юни, които ще изпълни съгласно предварителните уговорки. След това той преминава към самопродуциращите се изпълнители.

Носи се слух, че Коцето даже възнамерявал да основе нова музикална компания и да продуцира млади таланти. Тепърва предстои да видим докъде ще развие тази своя идея и дали ще задържи позициите си в бранша без сериозния гръб на Митко Димитров.

С напускането му от „Пайнер“ връхлита друг въпрос – какво ще се случи с дискотеката му в Студентски град. Влошените отношения с боса на компанията ще окажат ли влияние на програмата за участия на изпълнители в неговия клуб?

Константин напуска "Пайнер"? сн. Инстаграм

Константин напуска „Пайнер“? сн. Инстаграм

Напълно е възможно „Пайнер“ да спре звездите си от изяви в клуба на Константин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар