Камелия разкри какво й е подарил Цветин за рождения ден (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Камелия щастлива, че отново е част от „Гласът на България“

Само преди няколко седмици Камелия отпразнува своя 48-ми рожден ден. В специално интервю поп фолк изпълнителката разкри как е прекарала личния си празник и какви подаръци е получила за него.

„През деня си бях вкъщи, после се събрахме с приятели, а вечерта на участие в софийски клуб. Имаше много цветя и салфетки. (смее се) Бях затрупана от салфетки. Това беше изненада за мен от някакъв човек, пожелал анонимност. Получих огромна кошница с цветя, която не успях да повдигна, трябваше да ми я носят. Имаше и хапване, и пийване. Бях с любимия си човек, бях с приятели и после с фенове. Плътен рожден ден, емоционален“, споделя Камелия, пише show.blitz.bg.

Поп фолк изпълнителката за пореден път похвали и мъжа на живота си – Цветин, с когото са заедно вече 21 години. „Той ми подготвя изненади ежедневно“, разкрива Камелия. „Не чака рожден ден, Коледа или 8-ми март, за да ме изненада. В нашата връзка се живее празнично, изненадващо. Любовта е да можеш да се познаеш себе си и след това да се разкриеш пред половинката си такъв, какъвто се познаваш ти.

Любовта е грижа, отношение, споделяне, комуникация, цялостна. Това е като едно цвете – ако не се погрижиш за него, ще пораснат плевели“, споделя още Камелия за връзката си с Цветин.

Поп фолк изпълнителката не крие също, че е много щастлива, че и тази година ще е част от журито на „Гласът на България“. „Много съм щастлива, че за трета поредна година съм треньор в „Гласът на България“. Това е прецедент, защото никой от моите колеги от попфолка не го е постигал. За мен е голяма чест, отговорност и радост, че пак ще съм треньор. Надявам се най-накрая да намеря някого, който да ме докосне с изпълнение на поп фолк песен“, казва Камелия.

Камелия разкри как е прекарала рождения си ден сн. Инстаграм

Камелия разкри как е прекарала рождения си ден сн. Инстаграм

„Гласът на България“ започва на 24-ти февруаури и ни очакват много изненади.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар