Соня Колтуклиева: Елена Йончева да съди ренегата Антон Тодоров! (виж тук)

Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева твърдо подкрепя Елена Йончева!

Журналистката Соня Колтуклиева не спира да демонстрира подкрепата си към журналистката Елена Йончева. Ето какво публикува тя преди часове в профила си:

Елена Йончева

Соня Колтуклиева изригна в защита на Елена Йончева

„От стената на Любо Кольовски: АНТОН ТОДОРОВ-ШАЙКАТА ПАК ЛЪЖЕ!

Ето какво е казала днес Елена Йончева, цитирана от в. „19 минути“:

„Не искам да коментирам Антон Тодоров, нито го слушам, нито го чета. Подала съм декларация и от нея се вижда за какво става въпрос“, заявява журналистът и депутат Елена Йончева за в. „24 часа“ по повод изявленията на бившия депутат от ГЕРБ по ТВ Европа.

Според него депутатката е придобила имоти за 1,2 млн. лв. Описала три апартамента – един, който е купила за 10 хиляди лева през 1986 г., и други два, заедно с гараж и магазин, придобити през 2006 г., срещу които нямало сума.

„Става въпрос за апартаменти в блок, който е построен на мястото на къщата на дядо ми в “Красно село”. Това е къщата, в която е роден баща ми, в която се родих и аз. Дадохме я на фирма, която я събори и на нейно място построи блок, в който бяхме обезвъзмездени и аз, и майка ми, и брат ми”, обяснява Елена Йончева.

В момента журналистката живеела под наем в “Драгалевци”, тъй като нейният апартамент не е приспособен за отглеждане на дете и куче.

Йончева разказва още, че в живота си е взимала кредит само 2 пъти. Преди 10-ина години си купила къща в “Бояна” срещу ипотечен кредит в ДСК. Взела и потребителски от същата банка, за да я ремонтира и обзаведе.

“След това обаче не можех да си изплащам кредита, затова продадох къщата и върнах всичките си задължения към ДСК”, обяснява тя. А с остатъка от парите от продажбата на къщата си купила обявените гори в Панчарево и Горубляне.

„Ако са дали на Тодоров заповед да стреля по мен, какво да направя аз? Но как може един човек да клевети по този начин. Осъдих и Бойко Борисов, и ГЕРБ. Сега трябва да съдя за клевета всички един по един ли?“, пита риторично Елена Йончева. Има си декларация и ако органите намерят нещо нередно, да предприемат мерки, откровена е тя.

По повод новите твърдения на Тодоров за офшорки и фирми, свързани с КТБ, Йончева бе категорична: „За всичко има документи!“

„Пак ще кажа – става въпрос за производство на филми и за закупуване на техника. Имам договор и той не е фиктивен. Това е съвместно дружество, което е регистрирано в България, данъците са плащани тук, сметката е открита в българска банка. Има БНБ, ДАНС, финансов контрол, които гледат в тези сметки да няма нечисти пари.“

МОЯ БЕЛЕЖКА: Йончева би трябвало да потърси съдебна отговорност за бръщолевенията на тоя ренегат!“, заяви Соня Колтуклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар