Бомба: Ваня Червенкова съобщи неочаквана новина! (виж тук)

Бомба: Ваня Червенкова съобщи неочаквана новина! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова ще прави свой собствен блог!

Бизнесдамата Ваня Червенкова не скри възмущението си от социалната мрежа Фейсбук. Който преди дни изтри поста й за цитанската престъпност. Причината е употребата на думата цигани, която се приема за расизъм.

Ваня Червенкова

Бизнесдамата Ваня Червенкова прави свой собствен блог

Затова Червенкова реши да направи свой собствен блог, в който да не се съобразява с никой и нищо. Ето какво заяви тя в профила си:

„НЕУДОБНАТА ИСТИНА!!!… Много от Вас ми писаха и зададоха въпроса “Защо съм премахнала поста си за “циганската престъпност???”

НЕ!!! Не съм!!! СКРИХА МИ ГО!… За нарушаване на правата на общността!!!!

Всичко, което казах и написах е ежедневната ИСТИНА- горчивата истина и безхаберието на някои… Тя е факт и няма как да си затварям очите…

Очевидно на някой не му се понравиха коментарите под поста, които също няма как да скрия!!!

Защото смятам , че онзи, който прикрива престъпниците е по-голям престъпник от тях!!!! А броят им за съжаление се увеличава…

Скоро ще помествам всичко в собствен блог…, за да не ме наказват тук редовно с вдигнати ръце, на колене и на стената“, категорична е Ваня Червенкова.

„Постовете се премахват от фейсбук ако някой се оплаче. И служител на фейсбук (предполага се българин) трие поста ако прецени, че има расизъм, сексизъм и други“, коментира Таня Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар