Наталия Кобилкина втрещи: Никога не чух от родителите си, че се гордеят с мен! (виж тук)

Наталия Кобилкина втрещи: Никога не чух от родителите си, че се гордеят с мен! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина направи неочаквано признание в мрежата!

Бременната Наталия Кобилкина направи неочаквано признание в мрежата, с което втрещи мнозина. Сексоложката, която очаква първото си дете заяви, че никога не е получила мечтаното одобрение от родителите си:

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина направи неочаквано признание

„Нямате представа, колко свободна се почувствах, когато спрях да се доказвам на родителите си и да очаквам тяхното одобрение.

Осъзнах, че причината да се стремя към много от нещата, които постигнах в този живот, е единствено фактът, че съм очаквала тяхното потупване по рамото и простичкото: „Браво, скъпа, гордеем се от теб!“.

Не го чух, когато взех първата си диплома само с шестици и бях най-добрата на курса. Не го чух, когато взех втора диплома и бях лектор на известни конференции.

Не го чух и когато казах, че правя семинари в Лондон. Не го чух печелейки награди, пишейки книги и правейки моите предавания.

Вече не очаквам… И се научих сама да се тупам по-рамо и да си казвам: браво, моето момиче, наистина се гордея от теб!

Научих се да се обичам и да не се страхувам да го показвам на света. Ако ти самия заставаш зад себе си – тогава вече си победител и наистина можеш всичко!

„Ти заслужаваш собствената си любов и привързаност, колкото всички останали във Вселената“ – казва Буда“, написа Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар