Бареков изригна: Лайнометите нямат почивен ден! (още подробности)

Бареков изригна: Лайнометите нямат почивен ден! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Бареков отново скочи срещу баджак журналистите и политическите си врагове!

Евродепутатът Николай Бареков избесня срещу медиите, които преди дни го разкритикуваха, че се движи с анцуг из Брюксел. Ето как ги нахрани той в профила си като не пропусна и политическите си врагове:

Бареков

Бареков скочи вбесен в мрежата

„Лайнометите нямат почивен ден. Понеже езиковите и политическите ми “кусури” не вършат работа – вече минаха на стилистиката.

На работа консерватор, в почивката тренира и се държи като либерал. Това е посланието на Клозет и останалите лайнарки! И нямайте съмнение кой е папаракът – някоя мишка от пратените баджаци да отразяват джендърите в Брюксел.

Явно олигарсите, подсъдими за стотици милиони кражби, като Огнян Донев и Прокопиев, треперят от страх и шубе, че се връщам обратно в политиката.

И не по “анцуг”, ами и по джапанки и бански пак ще ги гоня до дупка и разобличавам за золумите им.

Интересно как техните крепостни журналисти с интелектуални претенции заработват дневната си дажба от разбойническата олигархия с изсмукани от пръстите лайна. Гнусно е“, изригна Бареков. След което оповести следното, много по-сериозно:

„Знаете ли, че в България минималната работна заплата е два пъти по-ниска от тази в другите две най-бедни държави в ЕС. В България – 268 евро, в Хърватска- 506 евро, в Румъния – 450 евро.

Добре, че сега хлябът (най-евтиният) е 1,20 стотинки. Като стане 2 евро хляба – ще разберете колко убийстени за народа са хвалбите на Борисов и ГЕРБ за влизането в еврозоната и за икономическия растеж.

Народе – опомни се и се осъзнай какви подмолни европродажници ни управляват, докато блееш“, призова Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар