Венци Мицов срази чалгарите: Виж как ги подреди!

Гласувайте за статията

Венци Мицов разпердушини феновете на чалгата!

Музикантът и общественик Венци Мицов направи на пух и прах феновете на чалгата, при това публично. Ето как ги размаза в мрежата и ги обяви за супер нагли и тъпи:

Венци Мицов

Венци Мицов изригна срещу чалгата във всичките й аспекти

„Забелязали ли сте, че феновете на поп – фолк музиката държат не просто да слушат Ивана, АзисТ и Драгана, но и да ви направят съпричастни с това.

Например – пуска се силно Амет и се отварят всички прозорци на колата.
Никога не съм видял фен на Вагнер да отваря така прозорците, за да ни пуска “Нюрнбергските майстерзингери”, ползвайки суббуфера в багажника.

Защо го казвам ли? Защото днес в социалните мрежи феновете на любимата ми ПП Zdr Balgariq са решили всички да разберем, че са гласували за някакви хора.

“Ръгъдъ дъгъдъ дъг… Удри тая MAFIQ, баце!!!“, изтрещя Венци Мицов. След което допълни и друго, вече много по-сериозно:

„Около 400 000 българи са напуснали страната през последните 7 години.
С което, според приблизителните данни на Външно министерство, броят на напусналите страната наши сънародници става около 2 милиона и половина.

На фона на бодряшките изводи на някои управляващи, отчитащи, че в България имало тенденция да се връщат хора, това звучи като шамар.

Все пак имаме и добра новина. Тя е, че когато ни управляват наглеци, поне имаме свободата да си вземем багажа и да си тръгнем…“, допълни Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар