Стефан Шарлопов предчувствал смъртта си (Вижте предсмъртните му слова към Бояна)

Стефан Шарлопов предчувствал смъртта си (Вижте предсмъртните му слова към Бояна)
5 (100%) 1 vote

Стефан Шарлопов имал предчувствие за фаталната развръзка

Вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна проговори за загубата му. Почернената блондинка сподели в ефир, че никога няма да забрави последните му думи. Ден преди трагедията той й изпратил съобщение, което всъщност е било прощалното му писмо. В него той написал, че изпраща на любимата си целия позитивизъм на света, защото тя го заслужава.

В съобщението си той е нарекъл малко жълто пиленце, което е създадено, за да носи любов на хората. Изповедта си той завършил с пожелание към Бояна да бъде много щастлива и винаги да бъде себе си.

Вдовицата на милионера е категорична, че никога няма да забрави фаталната сутрин, в която се събудила до студения си съпруг. По навик тя се сгушила в него, но в този миг целият й свят се сринал. Бояна все още не знае как е намерила сили да се обади на шофьора си и да приготви закуска на децата си без да има каже какво се е случило.

Тя споделя, че Стефан е бил за нея не само съпруг, но преди всичко приятел и баща. Вдовицата не крие, че след смъртта на съпруга си е станала изключително близка с голямата му дъщеря. Тя отрече твърденията, че Стефан Шарлопов е оставил огромни дългове, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар